پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
كانال خبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در شبكه تلگرام راه اندازی شد
کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر به همت بخش خبری و اطلاع‌رسانی روابط عمومی این واحد دانشگاهی با هدف ارتباط و تعامل مطلوب با اساتید، دانشجویان، کارکنان و مخاطبان راه اندازی شد.

کانال خبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در شبکه تلگرام راه اندازی شد

کامران رئیس قنواتی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر با اعلام این خبر تصریح کرد: علاوه بر راه اندازی کانال اطلاع رسانی از طریق تلگرام، فعالیت های دیگری با استفاده از شبکه های مجازی برای تعامل با مخاطبان در دست اقدام است.

وی از همه علاقمندان دعوت کرد با پیوستن به کانال واحد در تلگرام از آخرین اخبار و اطلاعات دانشگاه مطلع شوند.

لینک پیوستن به کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر در تلگرام:

توجه : لطفا دقت داشته باشید که حتما تلگرام شما بروزرسانی شده به آخرین نسخه ی این نرم افزار باشد.

V5.3.6.0